Гри Бакуган – кращі файтинг в стилі аніме!

Опис категорії

Пригодницький аніме-серіал з аналогічною назвою ліг в основу серії динамічних ігор файтинга Бакуган. Грати в них з задоволенням будуть усі, хто захоплюється цими японськими аніме, східними єдиноборствами, любить азартні бійки, не проти легкого присмаку хоррора і великої кількості різноманітних мультяшних монстрів. Як і сам мульт, будь-яка гра Бакуган ними просто кишить. Можна сказати, що перед тобою справжня віртуальна енциклопедія монстрів, у всякому разі в тому вигляді, в якому їх бачать художники країни Висхідного сонця. А погляд на навколишній світ у них дуже специфічний і частенько відрізняється від американського чи середньоєвропейського.

Короткий виклад сюжету

Головний герой серіалу і гри Бакуган – японський підліток Ден Кузо, гуляв одного разу по вулиці в компанії друзів, як несподівано звідкись з неба на них посипалися дивні гральні карти. На кожній було зображено чудовисько, яке в процесі використання карт оживало, знаходило свої реальні розміри і фантастичні бійцівські здібності. Виявилося, що бакуганов (саме так прозвав фантастичних істот вигадник Ден) на світі багато, існують вони реальності, паралельної нашої, а з людьми можуть контактувати за допомогою карт.

Основне заняття цих дивних істот – бійки, причому частина з них б'ється за хороших героїв, які борються за мир у всьому світі, а частина, відповідно, за «поганих», мріють поневолити населення і Землі, і паралельного світу монстрів. Допустити цього ніяк не можна, а тому під час будь-якої вподобаної ігри, Бакугани тобі належить разом з відважними кишеньковими чудовиськами битися на смерть з лиходіями Нагі і Хел-Джі з вимірювання Смерті в Вестрое (так називається всесвіт, з якої бакугани прийшли на Землю).

Робити ти це будеш за допомогою клавіш зі стрілочками, кожна з яких відповідає за напрямок і тип удару обраного монстра. За перемогу над суперником нараховуються призові окуляри. На них можна «прокачувати» свого бійця, посилюючи його захисні і атакуючі характеристики. Б'ються бакуганы, як правило, без застосування зброю, але у виняткових випадках можуть використовувати і його теж. Кожен монстрик є представником однієї з шести фантастичних стихій, ворогуючих один з одним. Незважаючи на постійні війни і конфлікти, усі вони - вихідці з однієї планети. Потрапивши на Землю, щоб не привертати до себе зайвої уваги, бакугани навчилися згортатися в маленькі різнокольорові кульки. Пам'ятай про це, якщо, гуляючи на вулиці, побачиш раптом дивного вигляду карти або котяться самі по собі м'ячі.

.