Говорящий кот Тому дарує море позитиву!

Опис категорії

Ура, ура, ура! Котики наступають! Ще трохи, і планета буде повністю підкорена їх мимимишными мордочками і заколисуючим бурчанням. А один з ватажків цієї ласкавою армії - говорить кіт Тому, навіть перемістився з телефонів з iOS і Android на екрани звичайного комп'ютера, так що тепер ти зможеш насолоджуватися спілкуванням з коханою пухнастиком скрізь, де тільки побажаєш. І робити це абсолютно безкоштовно!

Умилительное мі-мі-мі онлайн

Ігри Кіт Том – феноменальний приклад мега популярного, але при цьому мега невигадливого розваги, підкорив всіх без винятків: і дітей, і дорослих. Б'юся об заклад, тобі самому не раз доводилося спостерігати в торгових центрах або залах очікування солідних дядьків і тіток, не відривають очей від екрана телефону, з якого лунає знайоме вкрадчивое бурчання - обов'язковий саундтрек кожної гри Кіт Том. Виглядає це, звичайно, смішно, але цілком закономірно - зворушливий котик легко завойовує навіть найсуворіші і не схильні до сентиментів серця.

Діти ж обожнюють дитину за можливість наухаживаться вдосталь (жоден реальний кіт такої кількості любові просто не винесе і втече, наостанок від душі подряпавши господаря), приміряти нескінченне число нарядів, змінювати зачіски, годувати, купати і укладати спати. Виробляти перераховані маніпуляції вдвічі приємніше від того, що живе котик в чарівному віртуальному будиночку, що складається з кухні, ванної, вітальні та спальні.

до Речі, якщо за мешканцем гри Тому не стежити, через якийсь час можна виявити його голодним, холодним і (жах!) не добежавшим до туалету. А бешкетника кота можна, при бажанні, нашльопати, або навпаки, погладити по маківці в якості заохочення.

Пухнаста група підтримки

Говорящий кот Тому грати запрошує всіх любителів мимимишных тварин. Крім нього самого тебе чекає чарівна Анжела (кохана Тома, така ж, як і він, що говорить біла кішечка) і малюк Рижик – страшенно непосидючий і примхливий кошеня. Він постійно влаштовує якісь витівки, начебто перевернутих ваз з квітами, обдертий шпалер, зірваних карнизів та інших жахів старанною господині. З трійці мимимишных котів Рижик – найпроблемніший, так що всім, кому набридло спокійне життя, радимо вибирати іграшки саме з ним.

Ну, а тих, хто скучив за романтику і гламуру, чекає чудова Анжела. Крім обов'язкової програми з сну, їжі, догляду за шерстю вона активно будує вічка Того, час від часу дозволяючи йому себе поцілувати. У перервах між поцілунками кокетка розважається читанням любовних послань, які хвостатий закоханий шле їй пачками.

до Речі, ігри Кіт Том крім обов'язкової програми догляду за обраним вихованцем містять купу забавних міні-розваг. Проходячи їх, ти зможеш поповнити свій запас віртуальних грошей. Вони знадобляться для покупки нарядів і частування усато-хвостатим підопічним. Але май на увазі, щоб пройти більшість з них знадобиться спритність і кмітливість. Якщо маєш і тим, і іншим, грошей у тебе буде багато, а значить грати кіт Том і його друзі зможуть з тобою довго-довго.

.