Гри Хокей – море спорту, адреналіну і перемог!

Опис категорії

По більшій частині гри Хокей являють собою барвисті, максимально реалістичні симулятори, які так подобаються шанувальникам командних видів спорту. Завдяки їм легше легкого опинитися посеред величезного льодового стадіону, почути, як поскрипують на поворотах леза ковзанів, пульсує в скронях адреналін і прискорено дихає за спиною суперник. Зроби все, щоб не віддати йому шайбу і самостійно загнати її у ворожі ворота!

Будь чоловіком – адже цей розділ створений спеціально для них. І нехай злі язики скільки завгодно міркують про те, що грати в хокей на екрані і на стадіоні – дві великі різниці. Ми з тобою знаємо – віртуальний флеш хокей відмінно доповнює реальний, а в деяких ситуаціях взагалі є єдино можливим. Наприклад, коли застряг будинку з ангіною. З кожним роком це класне розвага для хлопчиків стає все більш популярним завдяки появі незвичайних графічних фішок, цікавих примочок і нових можливостей. Регулярно стеж за оновленнями нашого розділу, щоб не пропустити жодної з них.

Скажемо спасибі канадським індіанцям

Можливості грати сьогодні в таку захоплюючу гру як хокей ми зобов'язані Канаді. Саме її суворі зими спонукали місцевих жителів придумати собі це активне (адже треба якось грітися), колективне (щоб було кому рятувати гравця, ненароком провалився під лід) розвага. Правда, ковзанів в нашому розумінні тоді не було, і присутні поганяти шайбу по замерзлій поверхні озера відчайдушні голови прив'язували до черевиків (що б ти думав?) різаки для сиру.

Перша офіційна презентація гри хокей відбулася в Монреалі на ковзанці «Вікторія» 3 березня 1875 року. Про подію писали всі місцеві газети. Назва ж їй подарувало плем'я північноамериканських індіанців мохокі. Вони іменували «хокеєм» схоже командне развелчение на траві.

В середні століття Канада була французькою колонією, що сприяло проникненню місцевих звичаїв на територію Європи. А коли 1763 її захопила Британія, хокей перекочував на туманний Альбіон, і в нього дуже швидко полюбила грати як англійська знати, так і менш рафіновані представники місцевого суспільства.

І ти не відставай

Хокей - гра травматична, і починати грати в неї без спеціальної екіпіровки – вірний спосіб заробити травму, ступінь серйозності якої залежить виключно від удачі гравця. До речі, канадські хокеїсти, виступаючи на офіційних матчах, спочатку використовували бейсбольну форму захисту. Отримати по лобі летить на всіх парах дерев'яної шайбою не хотілося нікому.

Добре, що тобі це не загрожує. Адже озброївшись віртуальної ключкою і відправившись на екранний лід, ти точно будеш цілим і неушкодженим. Більш того, ми пропонуємо в будь-яку гру розділу «Хокей» грати онлайн безкоштовно. А це означає - жодних витрат на екіпіровку і жодних травм. Тільки здоровий спортивний азарт, зашкалює в крові адреналіну і море задоволення від класної гри. Ну, і перемога, звісно, як же без неї.

.