Розвиваючі ігри для дітей 5 років – світ дивовижних відкриттів!

Опис категорії

У цьому розділі на вас чекають новинки – кращі розвиваючі ігри для дітей 5 років, які вийшли в світі за останній рік. Чому саме цей вік виділений в окрему категорію? Справа в тому, що п'ятирічні малюки – дошкільнята. Вже через рік (іноді через два!) більшість з них вирушить у перший клас гризти свій перший граніт науки.

Для дитини така кардинальна зміна обстановки і звичного укладу життя – чималий стрес. Знизити його можна тільки одним способом – максимально підготувати малюка по всім передбачуваним предметів, щоб він відчував себе спокійніше і впевненіше. Для першокласника – самого маленького учасника освітнього процесу, це надзвичайно важливо. Трохи згодом, у другому або у третьому класах, не кажучи вже про старшій школі, допомоги батьків він потребуватиме набагато менше, сам навчиться списувати розбирати заданий матеріал і готуватися до уроків.

Але поки від того, з яким багажем знань і навичок ваша дитина сідає за свою першу парту, залежить і дитяче настрій і самооцінка. Розвиваючі ігри для дітей 5 років не дозволять цим важливим параметрам скотитися до нуля. Незважаючи на жартівливу, ігрову форму, вони забезпечують непоганий багаж знань, цілком достатній для того, щоб на уроках дитина відчувала себе впевнено. До речі, від цього багато в чому залежить і те, чи дитина вчитися надалі. Звичка багато знати та не хвилюватися з цього приводу, любовно прищеплена мамою або татом за допомогою розвиваючих ігор для дітей 5 років, залишиться з ним на протязі всього проведеного в школі часу, і ви ще не раз скажете нам спасибі за наводку.

Безкоштовні розвиваючі ігри для дітей 5 років – відмінна заміна курсів раннього розвитку, підготовки до школи та інших пишних назв, придуманих для вытрясания грошей з батьківських гаманців. Варто принагідно нагадувати про те, що час, проведений з улюбленим чадом – безцінне. І радимо вам по повній використовувати його, граючи разом в захоплюючі логічні ігри для дітей 5 років. З кожним роком, на жаль, ця можливість буде з'являтися все менше і менше. Дивно, звичайно, але вже навіть 12летние підлітки воліють батьківського товариству книгу або компанію друзів. Так що, шановні предки поки ще п'ятирічних крихт, користуйтесь моментом – не пошкодуєте.

У що можна пограти?

Зібрані на нашому сайті ігри для дітей 5 років гарантовано виявляться цікавими і для хлопчиків, і для дівчаток. В них хлопців чекають зустрічі з улюбленими мультяшними героями - Машею і Ведмедем, Смішариками, Фиксиками, забавним інопланетянином Лунтиком, легендарним Міккі Маусом і іншими, не менш яскравими персонажами. Разом з ними малюкам доведеться переробити масу важливих і не дуже справ.

Наприклад, підсумувати всі банки вишневого варення, які за один присід може зжерти Лунтік. Або допомогти Маші порахувати гриби, набралися в її маленьке козуб. Або разом з тітонькою Совою відправитися в чарівну лісову школу допомагати маленьким звірятам учитися писати цифри від 1 до 10. Завдяки Фиксикам розібратися, що таке електрика і звідки воно береться в тостерах, мікрохвильовки, телевізорах, інших звичних нам предметах. Навчитися розрізняти часи року, виділяючи основні риси, що відрізняють зиму осені, а весну від літа. А виконуючи все перераховане, попутно розвинути мову і дрібну моторику.

Крім того, розвиваючі ігри для дітей 5 років – відмінна заміна букваря. Зображення букв в них по барвистості нітрохи не поступаються паперовим виданням, але при цьому супроводжуються веселими пісеньками, «живими» картинками, озвучуються грамотним вимовою. Граючи, діти набагато швидше засвоюють навіть дуже великий обсяг інформації і не лінуються повертатися до неї знову і знову. А секрет в тому, що, на відміну від традиційних занять, ігри розвивалки для дітей п'яти років не сприймаються ними як щось обов'язкове, а тому нудне. Навпаки, такі розваги, та ще в компанії мами з татом – справжнє задоволення, яке хочеться скоріше повторити.

.