Дитячі ігри для хлопчиків – багато нових пригод!

Опис категорії

Грати в комп'ютерні ігри люблять всі діти без винятку. Але, за статистикою, хлопчаки присвячують цьому заняттю трохи більше часу і уваги, ніж дівчатка. А тому ми вважали за потрібне створити для них спеціальний розділ, в який увійшли кращі дитячі ігри для хлопчиків з усіх, що є сьогодні в мережі. І якщо ти теж не проти провести пару годин захоплюючі онлайн забавами, швидше починай вивчати його великий асортимент. В ньому обов'язково знайдеться гра, від якої ти не зможеш відірватися.

Від трьох до тринадцяти

Треба сказати, що в даний розділ увійшли дуже різні дитячі ігри для хлопчиків. Твоїй увазі пропонуються зразки самих популярних ігрових жанрів: пригодницькі квести, гонки, файтинг войнушки, шутери, гонки, стратегії і головоломки. Причому, кожна категорія представлена розваги для геймерів різних віків.

наприклад, підліткам припадуть до душі захоплюючі міжгалактичні стрілялки в стилі «Зоряних воєн», учням початкової школи – аналогічні шутери з участю трансформерів і супергероїв коміксів Марвел, а малюків-дошкільнят куди більше порадують перестрілки мильними бульбашками, влаштовані Губкою Бобом і Планктоном. Приблизно така ж історія з гонками. Якщо старші хлопці будуть безкоштовно різатися в реалістичні симулятори етапів Формули 1, для хлопчиків 3-5 років більш актуальними стануть дитячі онлайн ігри з участю знаменитих мультиплікаційних Тачок. І не тільки з ними.

Дуже багато дитячі ігри для хлопчиків створювалися і створюються за мотивами відомих фільмів, анімації або коміксів. У них юних геймерів чекають зустрічі з улюбленими героями і можливість взяти участь в їх чергових пригоди. Звичайно, доступні безкоштовно дитячі онлайн ігри для хлопчиків не можуть повною мірою відтворити сюжет мульта, книги або фільму (інакше б кожна тривала по кілька годин і завантажувалася приблизно стільки ж), але ось найяскравіші моменти їх – запросто. Так що якщо ти завжди мріяв взяти участь у бою на боці загонів Республіки або провчити підступного Саурона, переслідує Братство Кільця, саме час реалізувати хоча б деякі зі своїх заповітних бажань.

Майже у всі дитячі ігри для хлопчиків з цього розділу грати можна у двох режимах: одиночному і парному. Перший хороший, якщо ти вдома сам, або просто нікого не хочеться бачити. Другий ідеальний для випадків, коли в гості заглянув кращий друг. Якщо ж зібралася компанія побільше, можна грати по черзі «на виліт» або розбитися на пари і змагатися в тому, чия команда набере найбільше очок. Який формат краще для тебе і твоїх друзів радимо визначати дослідним шляхом, а оскільки всі дитячі ігри для хлопчиків на нашому сайті безкоштовні, експериментувати можна скільки завгодно.

Що стосується управління, то незважаючи на жанрове розмаїття запропонованих тобі іграшок, геймплей у них досить універсальний. Два комплекти кнопок, які пропонується задіяти для переміщення персонажів по екрану, добре знайомі всім досвідченим геймерам. А для недосвідчених підказка: клавіші зі стрілками і літерами WSD прийнято використовувати для руху вправо, вліво, вперед, пробіл і кнопку з латинською літерою А – для стрибків або пострілів. В процесі проходження рівнів, незалежно від того, що перед тобою – стратегія, дії або гонки, не лінуйся збирати очки і додаткові бонуси. Рано чи вони тобі знадобляться, в самий складний момент проходження давши можливість придбати який-небудь хитрий девайс або прокачати персонажа.

.